От Пари Сен Жермен са отправили оферта към Интер за

...
От Пари Сен Жермен са отправили оферта към Интер за
Коментари Харесай

ПСЖ с оферта към Интер за закупуването на Икарди

От Пари Сен Жермен са отправили оферта към Интер за придобиването на правата на нападателя Мауро Икарди, който сега е чартърен в отбора, оповестява " Скай Спортс ".

Както е известно, в контракта сред двете страни има заложена алтернатива за неговото закупуване в размер на 70 млн. евро. Вместо да я задействат обаче, парижани са изпратили предложение на " нерадзурите ", чиято обща стойност е по-малка от уговорената. Става въпрос за 50 млн. евро плюс още 10 млн. под формата на бонуси. Аржентинецът впечатли с изявите си във Франция, забивайки 20 гола в 28 мача във всички шампионати през сезона. Договорът му с Интер е до 2022 година, като го удължи тъкмо преди прекосяването си на " Парк де Пренс ".

По-рано тази седмица италианската версия на " Скай " излезе с новината, че Единсон Кавани от състава на френския първенец може да потегли в противоположната посока и да облече фланелката на гранда на Милано като свободен сътрудник. Един от нападателите на Интер - Лаутаро Мартинес, пък е огромната цел на Барселона, като се твърди, че към този момент се е договорил с каталунците.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР