От Отдел Закрила на детето - Перник потвърдиха, че малтретираното

...
От Отдел Закрила на детето - Перник потвърдиха, че малтретираното
Коментари Харесай

Нови разкрития за майката, която малтретира малкото си дете

От Отдел " Закрила на детето " - Перник потвърдиха, че измъчваното дете се намира в Център за настаняване от фамилен вид и е добре обгрижвано от личния състав. Малкото съвсем 3-годишно момиченце беше бито от майка си, която снима побоя..
В рамките на 15-20 минути на адреса на фамилията отива дежурен екип на Районното ръководство, извежда майката и дъщерята.
" Детето беше във очевидно положително положение, чистичко, добре облечено. Майката си даде сметка какво се е случило, съжаляваше. Нейното доста малко пояснение е, че по този метод е желала да накаже бащата на детето , който не е обръщал задоволително внимание както на детето, по този начин и на нея.
Бащата е на работа в София. Н. По думи на майката живеят дружно ", описа чиновник на Отдел " Закрила на детето " в Перник.
Не си е представяла какви последици ще има осъщественото от нея действие “ , акцентира още един път тя.
. Майката има още едно дете, което се отглежда от бащата от предходен брак или общуване. Смята се, че бащата работи в София, само че с него към момента не е открит контакт. А по тази линия работи Министерство на вътрешните работи.
От Отдела " Закрила на детето " споделиха, че майката не е освидетелствана, само че от нейни изявления във фейсбук има подозрения, че тя е със характерни вярвания, като може би членува в фракция.
Междувременно. Медиите, които го разгласява, също трябваше да го махнат, с цел да не се накърнява достолепието на момиченцето.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР