От отбора на ЦСКА анонсираха, че дългоочакваното интервю с въпроси

...
От отбора на ЦСКА анонсираха, че дългоочакваното интервю с въпроси
Коментари Харесай

Гриша Ганчев: Отчитам грешките си, че не работихме за хората, които истински обичат клуба

От тима на ЦСКА анонсираха, че дълго чаканото изявление с въпроси на почитателите към притежателя Гриша Ганчев ще бъде оповестено в сряда (25 май) от 10.00 часа.

На клубния уебсайт " алените " пуснаха един дребен фрагмент от диалога, в който Ганчев споделя, че регистрира грешките си по отношение на последователите.

" Отчитам грешките си, че ние не работихме за хората, които обичат клуба същински и не го обичат единствено поради това, че би трябвало да се възползват от парите на клуба. Отчитаме, че това перо беше занемарено. Мисля, че в идващите няколко седмици ще се види радикално друго отношение към това перо на клуба ", разяснява притежателят на ЦСКА.

Ганчев опроверга още изказванията, че треньорите в клуба не са имали думата при привличането на дадени футболисти през годините.

" Винаги са съгласувани всички играчи с треньорите, постоянно са съгласувани. Не знам кой пусна тази опорка, да е жив и здрав. На всеки един треньор сме му споделили тези и тези са вариантите, избери си, това ни е по джоба. Клубът е над всичко, над Гриша Ганчев. Разликата сред мен и един различен необут във футбола е, че при мен от дълго време към този момент не всичко е непременно. Ако можем по състезателен път, по честния метод, без да пробиваме играчи на други тимове или задачите тимове, аз желая да си стане по естествения метод първенци. Ние ще станем, аз съм сигурен. Когато си почтен към спорта и се трудиш, няма метод да не се възнагради. Това е ситуацията, ще стане, рано или късно ", съобщи Гриша Ганчев.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР