От отбора на Макларън признаха, че са притеснени да обявят

...
От отбора на Макларън признаха, че са притеснени да обявят
Коментари Харесай

Макларън се страхуват да обявят целите си за 2018

От тима на Макларън признаха, че са обезпокоени да разгласят задачите, които са си сложили за идния шампионат във Формула 1 през 2018 година. Това призна шефът на славния английски отбор Зак Браун. През предходната година двукратният международен първенец Фернандо Алонсо и младата вяра на отбора Стофъл Вандоорн събраха точки за едвам девето място в класирането при конструкторите.

За тим с историята на Макларън това показване се дефинира от всички като срамно, а по-лошото е, че това не е казус, а в последните години се трансформира в естествена позиция за отбора във Формула 1.

"Ние сме един от най-големите тимове във Формула 1. Целта, по която всички работим, е да се върнем в челото. Досега не сме, а и не считаме да го разгласяваме публично, тъй като това е доста рисково. Очакванията от всички към нас са високи, а действителността предходната година бе деветото място при конструкторите ", разяснява Зак Браун.

"Това е повода да ни е боязън да разгласяваме високи цели като завръщането на върха. Първо би трябвало да свършим тонове работа и в случай че имаме доста шанс, в края на 2018 година ще можем да се поздравим с триумф ", приключи той.

Повече информация за Формула 1 можете да прочетете на уеб страницата formula1.sportal.bg


Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР