От основната опозиционна партия на Великобритания – Лейбъристката – заявиха,

...
От основната опозиционна партия на Великобритания – Лейбъристката – заявиха,
Коментари Харесай

Лейбъристката партия няма да гласува закона за Brexit докато не бъде изменен

От главната опозиционна партия на Англия – Лейбъристката – обявиха, че няма да гласоподават законите, препоръчани от държавното управление, за спиране на връзките с Европейски Съюз, в случай че те не бъдат изменени, тъй че да предотвратяват вероятно увеличение на пълномощията на министрите, съобщи Reuters.
Британският парламент ще стартира пренията по закона за излизане от Европейски Съюз в четвъртък, а гласуването би трябвало да се организира в идния понеделник. То ще бъде тест, дали договорката, предлагана от премиера Тереза Мей ще събере нужната поддръжка от нейната партия и североирландската ѝ съюзница.
„ Лейбъристите почитат демократичното решението за овакантяване на Европейски Съюз и поддържа Brexit, който да сложи служащите преди всичко, само че с безмитен достъп до единния пазар “, обявиха от партията в свое известие, съобщи Фокус.
„ Но, като демократи, не можем да оставим гласуването на закон, който, неизменен, ще разреши на министрите от държавното управление да си присвоят пълномощия на Народното събрание, което ще понижи правата на служащите и отбраната на потребителите и природата.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР