От ОИК-Варна изненадващо информираха медиите, че предвидената за 13 ч.

...
От ОИК-Варна изненадващо информираха медиите, че предвидената за 13 ч.
Коментари Харесай

Инфарктна разлика във Варна, 100 гласа решават съдбата на Морската столица

От ОИК-Варна изненадващо осведомиха медиите, че плануванаъа за 13 ч. конференция няма да се организира, поради, че към този миг няма да е завършена обработката на протоколите на СИК, написа Petel.bg.

Както е известно, обстановката с кметския избор в морската столица е извънредно забавна. Буквално 100-ина гласа ще решат дали ще има балотаж сред Иван Портних и някой от главните му съперници в лицето на Костадин Костадинов и Анелия Клисарова.

Последните оповестени резултати са от 11:20 ч. при обработени 58.68% от протоколите. Резултатът в тях сочи, че досегашният градоначалник от ГЕРБ води безапелационно с 50,19 % или 28 495 гласа. На втора позиция е претендентът на "Възраждане " Костадинов с доста дребна преднина пред Клисарова от Българска социалистическа партия - 14,01 % (7 953 вота) против 13,96 % (7 929).

Така в идващите часове ще се реши дали Варна ще има кмет от първия тур, дали ще има балотаж, и кой ще е възможния противник на Портних, в случай че се стигне до ново гласоподаване идната неделя.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР