От ОДМВР-Габрово разкриха подробности за жестокото убийство в Севлиево, при

...
От ОДМВР-Габрово разкриха подробности за жестокото убийство в Севлиево, при
Коментари Харесай

От полицията с разкрития за бащата, който преряза гърлото на детето си в Севлиево

От ОДМВР-Габрово разкриха детайлности за жестокото ликвидиране в Севлиево, при което татко закла 2-годишното си дете.

В 12:30 часа през вчерашния ден е получен сигнал в районното на Севлиево за зародил битов случай. На място е изпратен патрулен екип, който открива за убито дете в спално помещение. В прилежащата стая е открит и бащата на детето. Повикан е екип на Спешна помощ, който открива гибелта на детето. Близки намират натрупа на детето, а комшия е извикал полицията.

2-годишното дете е било с прорезна рана в региона на шията. Убийството е станало с хладно оръжие - нож. По време на убийството двамата са били сами. Трупът на детето е предаден за аутопсия.

41-годишният мъж е открит с прорезни рани в региона на китките и глезените, в несъответстващо положение. Бащата на детето е закаран в болница в Габрово. Лицето и към този миг е наложително настанено в психиатрична клиника.

Бащата на детето още е несъответстващ, чакаме да се възвърне. Последният душевен срив на мъжа е бил на 17 януари, само че няма данни за боледуване от психологични разтройства. Обвиненият за убийството няма престъпни регистрации и не е прочут на полицията. С кръвни експертизи ще се откри дали е бил под въздействието на лекарства, оповестиха от полицията в Габрово.

Мъжът е работел като ведомствен охранител - пазач. Досега не е имало сигнали за домашно принуждение в фамилията.

Психолози работят с майката и сестрата на убитото дете.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР