От ОДМВР-Бургас разкриха информация за тежката катастрофа край Черни връх. Около

...
От ОДМВР-Бургас разкриха информация за тежката катастрофа край Черни връх.
Около
Коментари Харесай

От ОДМВР-Бургас разкриха подробности за тежката катастрофа край Черни връх

От ОДМВР-Бургас разкриха информация за тежката злополука край Черни връх .

Около 14:56 часа през днешния ден на пътната права сред Бургас и Средец в региона на разклона за Черни връх е настъпил тежък пътен случай преден удар сред два автомобила. В резултат на това е починала 33-годишна бургазлийка , която е пътувала на предната дясна седалка в един от колите – “Ситроен С 3 ”, с бургаска регистрация, каран от 53-годишната й майка.

В колата са били и две деца на починалата – сестрички на 5 и 8   годинки , които са откарани в УМБАЛ-Бургас със следните диагнози – 5-годишното момиченце е с фрактура на черепа и с заплаха за живота и 8-годишната й сестричка е с комоцио, а 53-годишната им баба е контактна, като все още се прецизират получените пострадвания.

Водачът на отговорния автомобил – “БМВ ”, с бургаска регистрация, 59-годишен мъж от с. Константиново не е потърпевш. Той е бил тестван за приложимост на алкохол и опиати, като двете проби са негативни .

Пътят е затворен до привършване на огледа на местопроизшествието, като се употребява обходен маршрут. Вероятна причина за нещастието – неочакваното нахлуване на “БМВ ”-то в лентата за насрещно придвижване.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР