От ОДМВР-Бургас написаха сърцераздирателен пост за загиналата при челната катастрофа

...
От ОДМВР-Бургас написаха сърцераздирателен пост за загиналата при челната катастрофа
Коментари Харесай

Казват, че мъжете не плачат. Лъжа е! От очите може и да не капят сълзи, но душата им ридае

От ОДМВР-Бургас написаха трогателен пост за починалата при челната злополука Яница, чийто брачен партньор е служител на реда

33-годишната Янита Пепелянкова от Бургас, която почина при челната злополука на разклона за с. Черни връх, оставя две деца сирачета и брачен партньор служител на реда вдовец. Бруталният конфликт е породен от 59-годишен водач на БМВ, който е без никакви пострадвания. В колата, карана от майката на Янита, се движели и двете й невръстни деца - момиченца на 5 и 8 години. По-малката е със строшен череп, лекарите се борят за живота й.

От Областната дирекция на МВР-Бургас написаха трогателен пост за Янита, която е била обаятелен човек - с голямо сърце и душа:

Казват, че мъжете не плачат.. Лъжа е.. От очите може и да не капят сълзи, само че сърцето и душата ридаят, засегнати от ужасяващата истина - едно прелестно и постоянно усмихнато момиче ще остане на 33, две невръстни сестрички изгубиха  за момент майка си, а един български служител на реда ще събере живота си в шепа мемоари, пробвайки се да продължи напред самичък и безутешен в името на децата и брачната половинка си - Янита Пепелянкова!! Светът му е срутен за секунди, а жестоката злополука, прекъснала фамилното му благополучие, още на следващия ден ще бъде статистика! 

Но Янита Пепелянкова е повече от цифра в статистическите данни - тя беше луксозен и ухилен човек, с голямо сърце и слънчева душа. Педагог, отдал професионализма си в интерес на най-крехките и нуждаещите си - учениците, майка, обичаща и възпитаваща двете си момиченца в добрина и човещина, брачна половинка, чиито фантазии за фамилен уют и благополучие окончателно бяха прекратени.. 

Янита бе закрилница, търпеливо изслушваща проблемите на близките, едно сърце, раздаващо доброта и поддръжка на нуждаещите, прелестен човек, който ще се помни вечно с вдъхновението, силата и мъдростта си.. Тя беше пълноценния живот - озаряваше всекиго с усмивката и топлотата си, подкрепяща, спокойна и уверена в бъдещето.. 

Ето за какво Янита няма да остане просто спомен - ще е образец за подражателство и почитание - за фамилията, приятелите и учениците й!! Скърбим дружно с тях и споделяме болката на брачна половинка й - служител на реда в Областна Дирекция МВР-Бургас!
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР