От обявиха, че малко повече от 19 800 от нейните

...
От обявиха, че малко повече от 19 800 от нейните
Коментари Харесай

COVID-19 в „Amazon”: Заразени са 20 000 служители

От оповестиха, че малко повече от 19 800 от нейните чиновници са дали позитивни резултати за от началото на март.
Компанията има 1,37 милиона чиновници, в това число и тези в питателните магазини на Whole Foods Market в Съединени американски щати.
 Стачка на чиновниците на Amazon в Германия Стачка на чиновниците на Amazon в Германия
Тази нощ чиновниците на Amazon в Германия започнаха протестни дейности в шест обекта в страната, заяви Der Spiegel. В неделя профсъюзите...
От Amazon разясняват, че данните за разпространяване на болестта демонстрират по-нисък % на зараза от предстоящото.
Ако степента на заразяване измежду чиновниците на Amazon и Whole Foods съответстваше на тази измежду останалото население на Съединени американски щати, броят на случаите би надхвърлил 33 000, настояват от компанията, представени от Агенция Франс Прес.
Публикуването на информацията беше провокирано от рецензията на някои служащи в логистичните центрове към защитните ограничения на компанията по време на пандемията, както и нежеланието й да споделя информация за чиновници, които са били инфектирани.
От централата на Amazon в Сиатъл обаче дават отговор, че са нараснали броят на направени проби до 50 000 дневно на 650 техни подразделения.
 Франция принуди Amazon краткотрайно да затвори френските си уеб сайтове за сигурност поради ковид Франция принуди Amazon краткотрайно да затвори френските си уеб сайтове за сигурност поради ковид
Amazon ще затвори френските си уеб сайтове за пет дни, от 16 до 20 април, откакто френското правораздаване подреди на колоса за онлайн продаж...
„ От началото на тази рецесия работихме интензивно, с цел да осведомяваме чиновниците си, като ги уведомявахме за всеки нов случай в тяхната постройка “, обявиха от компанията.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР