От Община Пловдив обявяват на търг за срок от 5

...
От Община Пловдив обявяват на търг за срок от 5
Коментари Харесай

Община Пловдив обявява на търг кафе-ресторанта на Лятно кино „Орфей“

От Община Пловдив афишират на търг за период от 5 години кафе-ресторанта на Лятно кино „ Орфей “ . До началото на предходната година Лятното кино беше ръководено на концесия . След прекратяването й и предаване на ръководството на общинската администрация, сцената беше реновирана – бяха сменени седалките на всичките 706 седящи места, ремонтираха се ВиК и електрическа инсталациите и беше направено освежително боядисване.

В западната част на постройката е ситуиран кафе-ресторант , който се състои от 5 независимо обособени пространства , с обща повърхност 122,82 кв.м. Назад в годините този обект е работил като заведение и е била употребена алеята пред киното, върху която са разполагани маси за сервиране навън. Община Пловдив желае да резервира това предопределение, тъй като смята, че ще се употребява както от живеещите в региона, по този начин и от посетителите на събития, които се организират през целия летен интервал на откритата сцена.

Началната тръжна цена е 838,93 лева без Данък добавена стойност , а депозитът за присъединяване е 2000 лева . Той би трябвало да бъде импортиран до 15:00 ч. на 11 май. Търгът е с скрито наддаване и ще стартира от 11:00 часа на 12 май в Дома на културата „ Борис Христов “.

Тръжните документи са на стойност 500 лв. и се заплащат в касата на Община Пловдив на пл. „ Ст. Стамболов “ №1. Получават се от дирекция „ Общинска благосъстоятелност “ на пл. „ Централен “ 1.

Подробна информация за търга можете да намерите.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР