От областната дирекция на МВР съобщават за повече от 80

...
От областната дирекция на МВР съобщават за повече от 80
Коментари Харесай

Бургас води класацията за иззети коли от пияни или дрогирани шофьори

От регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи оповестяват за повече от 80 моторни транспортни средства (повечето леки коли) са конфискувани на територията на Община Бургас от пияни или дрогирани водачи в интервала от 8 август до 21 септември.

Паркингите на Министерство на вътрешните работи, които под защита стоят колите на водачи, хванати с данни за алкохол или опиати, се оказват незадоволителни и се постанова бургаската община да преотстъпи место на което се обособи паркинг, който може да побере повече от 100 автомобила. Големият брой на колите със свалени номера се получава, защото през туристическия сезон напора на курортисти по Южното Черноморие е извънредно огромен.



Паркингът за предпазване на отнетите коли е под непрекъсната полицейска защита, следи се 24 часа с видеокамери. Към момента има още две районни ръководства на територията на Бургас, където се съхраняват отнети коли. Предстои тези леки коли да бъдат паркирани тук, с цел да се съхраняват на едно място. Това ще улесни тяхното охраняване.





Кадри: Булфото
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР