От Обединени патриоти“ не са предлагали кандидат за нов здравен

...
От Обединени патриоти“ не са предлагали кандидат за нов здравен
Коментари Харесай

В. Сидеров: Обединени патриоти“ не са предлагали кандидат за нов здравен министър

От „ Обединени патриоти “ не са предложили претендент за нов здравен министър, съобщи пред публицисти в Народното събрание съпредседателят на патриотите Волен Сидеров :

Това е работа на премиера. Той дефинира своя екип. Не сме предложили, нито пък търсим такава квота. Това министерство е грижа на ГЕРБ, те да намерят и да излъчат индивида, който да бъде най-хубавият за тази позиция. Смятам, че ще го създадат, несъмнено в напълно скоро време ще стане ясно.

Според Волен Сидеров системата на опазването на здравето би трябвало да се промени:

Да поправяме системата, а не да оставим да забележим кой ще устои на изкушението. Това е рискова игра. Когато сложиш компании - медиатори, което беше направено по време на Костовото ръководство, естествено изкушенията са огромни. Моделът е сгрешен, а не обособените хора, тъй като министър Петров за мен е един доста добър експерт и беше угрижен да направи нещо.

Вот на съмнение не може да мине, съобщи Сидеров в коментар за желанието на Българска социалистическа партия за внасяне на тази процедура по тематика корупция:

Категорично патриотите ще бъдат на мястото си, тъй че не могат да се надяват на триумф да съборят държавното управление, защото обединението и парламентарното болшинство е устойчиво.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР