От няма и седмица The Gray Man е в Netflix,

...
От няма и седмица The Gray Man е в Netflix,
Коментари Харесай

Netflix не са приключили с The Gray Man

От няма и седмица The Gray Man е в Netflix, само че за момента от стрийминг платформата не са се похвалили дали филмът е подобрил някой различен връх по гледаемост.
 The Gray Man, Red Notice и кои са най-скъпите филми на Netflix
Кои са най-скъпите филми на Netflix

Стримийнг платформата продължава да налива милиони

Нещо, което е разумно по принцип, тъй като режисираният от братята Русо филм има три огромни звезди в сътава си - Райън Гослинг , Крис Евънс и Ана де Армас . Но пък тези няколко дни са били задоволителни на Netflix, с цел да се убедят, че би трябвало да развържат още кесията.

От Collider разбираме, че стрийминг платформата ще влага в продължение на The Gray Man. И това не е всичко, тъй като се приготвя и още един spin-off (филм или сериал, произлизащ от към този момент действителен, само че с акцент върху разнообразни аспекти) филм.

Всъщност, в тази вест няма доста изненада, а по-скоро логичност, тъй като филмът е основан на романите на Марк Гриней, който са общо 11. Като разказ номер 12 би трябвало да бъде оповестен през 2023 година, което значи, че има още доста материал и истории за описване.

Към момента не се споделя нищо повече към сюжетите на двата бъдещи кино лентата. Но се чака Райън Гослинг още веднъж да влезе в основната роля, а братята Русо да режисират. Като цяло проектите са много огромни, тъй като режисьорите желаят да основат цяла една галактика.
 The Longest Night, The Gray Man, Uncoupled и новите филми и сериали на Netflix през юли
Новите филми и сериали на Netflix през юли

От по какъв начин да си създадем секс стая до екшън и романтика

Дали това ще се получи, или пък няма да е изключително сполучливо, следва да разберем. Засега не се споделя нищо и за предстояща дата за началото на фотосите.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР