От няколко месеца Адел се е скрила от медийното внимание

...
От няколко месеца Адел се е скрила от медийното внимание
Коментари Харесай

Адел, партито след Оскари 2020 и променената визия на изпълнителката

От няколко месеца Адел се е скрила от медийното внимание и не сме я виждали по всемирски събития. Певицата претърпява сложен бракоразвод, който съответства с огромната промяна на външния й тип, както и с решението й краткотрайно да се отдръпна от сцената.

А до момента в който чакаме новия й албум, който би трябвало да излезе тази година, Адел още веднъж изненада всички с появяването си на едно от афтърпартитата след раздаването на премиите Оскар на 9 февруари.

Присъствието на певица като нея на сходно събитие, чиито домакини са Бионсе и Джей Зи, единствено по себе си не е изненада, само че не същото можем да кажем за визията, която тя показва.

Полска журналистка показа в профила си в Instagram фотография с Адел от въпросното празненство и тя мигновено стана един от най-коментираните фрагменти в обществените мрежи.

Журналистката не крие, че не е съумяла да разпознае изпълнителката, до момента в който тя не й е споделила името си. И това не е по никакъв начин необичайно, тъй като Адел безусловно е различен човек. С един най-малко 40 кг по-малко и радикално друг жанр - блестяща рокля с анималистичен принт, огромни обеци и мощен грим.

И тази нова визия на изпълнителката ни кара още повече да нямаме самообладание за огромното и завръщане освен на светските празненства, само че и на сцената, тъй като в този момент има още повече убеденост и има и какво да ни покаже, написа Metro. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР