От няколко години за никого не е тайна, че Мадона

...
От няколко години за никого не е тайна, че Мадона
Коментари Харесай

Мадона сменя секси младите си гаджета като носни кърпи

От няколко години за никого не е загадка, че Мадона има интерес към надалеч по-млади от нея мъже. Мадона и Аламалик Уилямс, който е 35 години по-млад от нея, бяха дружно към три години. Двамата започват своята връзка през 2019 година - четири години откакто се запознават по време на турнето й Rebel Heart. Аламалик е един от танцьорите в трупата на певицата.
 Успя ли Мадона да възбуди (буквално) Рики Мартин
И на 65 година още си я бива - съумя ли Мадона да възбуди (буквално) Рики Мартин

Една забавна случака от концерта ѝ в Маями

В края на април 2022 година научихме, че Мадона се е разделила с танцьора. Твърдеше се, че на певицата й е " било мъчно да поддържа романса " със своето гадже, тъй като е доста заета с работа.

Малко по-късно Мадона излизаше с 23-годишния манекен Андрю Дърнел. Тя се раздели с него на фона на " рецесия на самочувствието " - тогава Мадона беше изключително постоянно подложена на критика онлайн за външния си тип.

Solteira????? Madonna e seu namorado, Josh Popper, supostamente terminaram o relacionamento após um ano de namoro. +
— Hollywood Forever.TV (@hollywoodforev3)
Няколко месеца по-късно обаче певицата започна връзка с 30-годишния треньор по бокс Джош Попър. За околните отношения между певицата и спортиста стана известно предходната година - те се срещат, когато Джош тренира осиновения наследник на Мадона - Дейвид. Макар някои медии да показаха мнение, че този романс е просто трик за разпространение на фитнес клуба на Попър, двамата постоянно се показваха на обществени места, като Джош дори пътуваше с певицата и участваше в нейни концерти.
 37 години по-късно - Мадона счупи личния си връх с концерт в Рио де Жанейро
37 години по-късно - Мадона счупи личния си връх с концерт в Рио де Жанейро

Певицата закри грандиозно турнето The Celebration Tour

По всичко проличава, че както с останалите ѝ млади гаджета обаче, връзката и с този е завършила относително бързо. Според The US Sun за Джош и Мадона е било мъчно да намерят време един за различен в последно време, най-много поради турнето Celebration на певицата.

| Madonna terminó con Josh Popper tras un año de relación

Amplíe la información ⬇️
— Diario El Luchador (@infoelluchador)
" Мадона съвсем не виждаше Джош няколко месеца, тъй като графикът й беше доста претрупан. Всичко просто изчезна ", споделя източник пред изданието, отбелязвайки, че няма отрицателни усеща сред някогашните, те все още се държат добре един с различен и са останали другари.

След фотография в скута на различен мъж, която се популяризира в обществените мрежи, интензивно се заприказва, че Мадона не е останала дълго време сама, а към този момент излиза с 34-годишния английски боксьор Ричард Риакпоре.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР