От няколко години се твърди, че германският производител Opel има

...
От няколко години се твърди, че германският производител Opel има
Коментари Харесай

Opel възражда Monza като SUV-модел

От няколко години се твърди, че немският производител Opel има желание за върне именитото име Monza в гамата си. Така се споделяше спортно купе, създавано от 1978 до 1986 година, а по-късно също име беше обещано и на концептуален модел от 2013 година. Той беше признат възторжено, само че не се появи в серийно произвеждане.
Сега компанията още веднъж се е обърнала към името Monza и счита да го употребява, само че за напълно друг автомобил. Това ще бъде SUV-модел, което е изцяло разумно предвид на увеличаващото се непрестанно търсене на такива транспортни средства. Идеята се е родила още преди 3 години, само че е отсрочена във времето, защото Opel смени притежателя си и към този момент се има от концерна PSA.


 „ София Франс Ауто е новият представител на Opel за България „ София Франс Ауто " е новият представител на Opel за България
Компанията „ София Франс Ауто " е новият вносител на Opel за България, оповестиха от централата на немския производител в Рюселхай...
Очакванията са, че бъдещият Opel Monza ще се трансформира в новия флагман на немската марка, като дължината му ще бъде 4900 мм. Това е близо с 500 мм повече от настоящия Grandland X.
Бъдещият модел ще бъде построен на платформата за електрически автомобили на PSA, наречена eVMP (electric Vehicle Modular Platform). Тази архитектура ще бъде съществена за всички компактни и средноразмерни електрически коли на френската група, които ще се появят на пазара преди 2025 година.
В другите модели ще се вграждат и разнообразни по потенциал акумулатори, като се предстоящ най-големите да оферират до 650 км пробег с едно зареждане, съгласно тестовия цикъл WLTP.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР