От няколко години по Черноморието се разраства една от най-значимите

...
Коментари Харесай

"Индустриален и логистичен парк – Бургас" расте динамично

От няколко години по Черноморието се разраства една от най-значимите вложения за района -. Дружеството основано през 2012 година като партньорство сред Национална компания индустриални зони ЕАД и Община Бургас.

" Потенциалните вложители се употребяват с редица преимущества като капиталови тласъци и институционална поддръжка, опция на взаимосвързани действия на едно място ", споделя Георги Кузманов, изпълнителен шеф на.

Промишлените зони, които са част от парка, са две - " Север " и " Юг ". Северната територия е с повърхност общо 270 дка, все още е запълнена на 85% и е ориентирана повече към дребни и междинни компании. В момента се построява промишлената зона " Юг ", която е по-голяма и е с повърхност 600 дка. Там се дават имоти за по-големи вложители - с повърхност сред 20 и 150 дка.

" Това е най-голямата община в Югоизточна България. Разполагаме с огромно летище, автомагистрала " Тракия ", най-голямото товарно пристанище в страната, както и добре развъртян ЖП превоз ", напомня Георги Кузманов.

Повече информация по отношение на развиването на динамично развиващия се Индустриален парк в Бургас може да видите във видеото.

Някои от фирмите, които работят в индустриалния парк на Бургас, ще опишат за опита си в Бургас на Срещата на бизнеса в Бургас и района на 16 юни (сряда). Събитието е гратис, само че изисква предварителна регистрация, която може да извършите
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР