От няколко години насам има проблем с г-н Гешев. Той

...
От няколко години насам има проблем с г-н Гешев. Той
Коментари Харесай

Доц. Петър Николов : Ако президентът не подпише указа за главния прокурор, процесът само ще се забави

От няколко години насам има проблем с господин Гешев. Той се самозабрави. Съдебната промяна е нужна и тя не може да мине без оставката на господин Гешев. Това съобщи депутатът от ГЕРБ- доцент Петър Николов в предаването „ Денят онлайн “ по Нова нюз.
Всичко по тематиката: Опитът за атентат против Иван Гешев и желаната му оставка 436
По думите му един прокурор би трябвало да бяга от политиката, не трябва да има политически пристрастия. „ Ние видяхме напъните на основния прокурор да се провали държавното управление. Върхът беше, когато назова депутатите политически отпадък. Има тежко недоумение на разделянето на управляващите и пълномощията му “, акцентира той.

„ Няма по-последователна партия от и от господин Борисов, които споделят, че би трябвало да се направи правосъдна промяна. Ние сме поредни в това отношение “, посочи Николов.

„ Президентът би трябвало да подпише указа за освобождението на основния прокурор Иван Гешев. Война сред институциите и саботажи на институциите няма да докара до нищо положително. Той би трябвало да се постарае тази рецесия да свърши колкото се може по-бързо. Няма печеливш от нея. Очаквам, че президентът няма да налива масло в огъня, а даже да не подпише указа, процесът единствено ще се забави “, съобщи още националният представител.

 

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР