От няколко дни в публичното пространство върви скандал, в който е

...
От няколко дни
в публичното пространство върви скандал, в който е
Коментари Харесай

Депутати от ГЕРБ: Вярно ли е, че Тони Парфюма е дясна ръка на Благомир Коцев? 


От няколко дни в общественото пространство върви скандал, в който е забъркан Благомир Коцев, кандидат на Промяната и Демократична България за кметския стол във Варна. Медиите спрягат името му с задържания Тони Иванов, по прякор Парфюма. Той беше арестуван за присъединяване в организирана незаконна група, ръководена от разстреляния в ЮАР Красимир Каменов-Къро и неговия прокурист в България Дилиян Георгиев, а в този момент освободен срещу парична гаранция по медицински аргументи.

Народните представители от ГЕРБ-Варна Павел Христов, Красен Кралев и адв. Бранимир Балачев питат Благомир Коцев дали е човек на Тони Парфюма, както се твърди в медиите? И може ли човек на Тони Парфюма да стане кмет на Варна?! Преди балотажа те упорстват Коцев да отговори на следните въпроси, откакто има претенции за бистрота на дейностите си?

1. Вярно ли е, че решението Коцев да се кандидатира за кмет е взето на работен обяд с Тони Парфюма, Лорер и брачната половинка му Виолета – на 24 май 2022 г, който дава като областен шеф в заведение, станало партиен офис на Промяната?

2. Вярно ли, че Тони Парфюма е дясна ръка на Благомир Коцев при основаване на партийната структура на Промяната във Варна и района?

3. Вярно ли е, че Тони Парфюма изнудва Коцев и компания със скандално видео от празненство с 18-годишно уиски с екстра добавки от Колумбия по време на последната предизборна акция за Народно събрание, както настояват медиите?

Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР