От няколко дни вече Григор Димитров е на курорта Баха

...
От няколко дни вече Григор Димитров е на курорта Баха
Коментари Харесай

Най-красивата жена в голфа се забавлява с Григор

От няколко дни към този момент Григор Димитров е на курорта Баха Мар в Бахамите, където взе участие в благотворителния тенис шампионат, проведен от милиардера Сър Ричард Брансън.

В него известни тенисисти играят тенис с богаташи, платили си за тази привилегия, а събраните пари отиват за разнообразни благотворителни начинания. Дните за участниците минават измежду най-различни интензивности отвън тениса, а вечерите са отдадени на празненства.

Поглед към ваканцията на Гришо

Сред участниците в "Некер Къп " е и легендата на голфа и сегашен огромен бизнесмен Грег Норман. Той е на Баха Мар в компанията на очарователната си брачна половинка Кирстен Кътнър, която пък не пропусна да се снима с Григор Димитров и да разгласява фотографията в своя профил в Instagram.

Кирстен е третата брачна половинка на Норман като двамата са публична двойка от 2010 година насам. Кътнър незабавно получи прозвището "най-красивата жена в голфа ", а двамата с Норман не престават да са бясно влюбени един в различен.

Голфърът и Брансън са доста близки другари като сватбата с Кирстен бе на остров Некер, който е благосъстоятелност на Брансън.

По специалност Кирстен е интериорен дизайн, а сега е поела ръководството върху стилната линия на брачна половинка си, който има няколко разнообразни компании в своята корпорация.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР