От няколко дни в интернет пространството се въртят различни снимки

...
От няколко дни в интернет пространството се въртят различни снимки
Коментари Харесай

Mercedes тества странна повдигната C-Klasse

От няколко дни в интернет пространството се въртят разнообразни фотоси на тестово муле на Mercedes, основано на предишно потомство W204. Колата е с напълно модифицирано окачване, съдейки по височината ѝ, до момента в който арки на калниците и декоративни стъпенки върху праговете укрепват „ джиповото “ чувство. Гумите и джантите също са по-големи от общоприетите, а също по този начин са и с друг дизайн.

Към момента никой няма ясна информация за това какво тъкмо тестват германците, още повече със относително остарелият модел, който употребяват за „ муле “. Най-вероятно бъдещият автомобил ще разполага с механически характерности близки до тези на C-Klasse W204 или най-малко това е единственото разумно пояснение за потреблението на съответната генерация на седана.

Още преди години в интернет се завъртяха клюки за по-малък вид на G-Klasse, което е и главната версия за тестовия първообраз, само че както казахме, към момента няма доказана информация. Очакваме в близко бъдеще от Mercedes да загатнат малко повече за желанията си и да споделят повече информация.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР