От няколко дни по телевизиите шестват хора, които започват да

...
От няколко дни по телевизиите шестват хора, които започват да
Коментари Харесай

Александър Симов: “Възраждане“ показаха, че са партия на интереса

От няколко дни по малките екрани шестват хора, които стартират да приказват за евроатлантическа коалиция в бъдещето. Искам да ви осведомявам, че от през вчерашния ден евроатлантическата коалиция в този парламент се разшири – тя се състои от ГЕРБ-СДС, Движение за права и свободи, “Има подобен народ “ и “Възраждане “. Това съобщи националният представител от “БСП за България” Александър Симов на брифинг в Народното събрание.
Прочетете още
В коридорите социалистът изясни по какъв начин през вчерашния ден “Възраждане “ са подкрепили ратификацията на контракта за самолетите Ф-16. „ Тези, които направиха политическа кариера, говорейки, че са партия против НАТО, говорейки, че мислят за ползите на народа, в действителност станаха част от евроатлантическата коалиция “, сподели още той.

По думите му “Възраждане “ са посочили, че са партия на интереса, на персоналното его на един водач и на нищо повече. „ Всичките приказки и обети, че пазят ползите на народа, и че имат поредна позиция по неутралитет, катастрофираха “, уточни Симов.

„ За следващ път потвърждават нещо, което ние от месеци приказваме – “Възраждане “ са патерица на ГЕРБ, която се вади от чекмеджето, когато ГЕРБ закъсат за гласове и би трябвало да се поддържа нещо значимо “, съобщи социалистът и продължи: „ Това ни слага въпроса за моралния образ на Костадин Костадинов. Спомням си единствено допреди няколко години той висеше на “Позитано “ с горещите молби да бъде повдигнат за кмет на Варна. Като не стана това, явно е решил, че евроатлантическото кресло е доста по-удобно за него “, заключи Александър Симов.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР