От няколко дни мъж с костюм на Спайдермен се катери

...
От няколко дни мъж с костюм на Спайдермен се катери
Коментари Харесай

Спайдермен проговори пред Plovdiv24.bg! Разкри какво търси по покривите в Пловдив

От няколко дни мъж с костюм на Спайдермен се катери по покривите на високи здания в Пловдив и провокира както възторг, по този начин и голямо удивление измежду хората, които го виждат.

Plovdiv24.bg съумя да се със Спайдермен, който разкри извънредно пред нашата медия каква е повода за рисковите му прояви. Ето какво ни описа той:

Идеята ми пристигна от хитовия американски фентъзи филм " Война до безкрайност “ (Infinity War), в който Отмъстителите и Пазителите на галактиката се пробват да предотвратят опитите на злия исполин Танос да събере всички камъни на безкрайността и да заплаши съществуването на Вселената. Аз пристигам от успореден свят, в който Танос не е намерил 5-те камъка на безкрайността. По информация на Железния човек (Тони Старк) камъните са скрити в Пловдив - в 5 разнообразни елементи на града. През идната седмица Железният човек ще споделя точната локация на другите камъни. Затова Спайдермен приканва деца и родители да се включат в търсенето, с цел да намерят камъните преди Танос и да спасят Вселената.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР