От няколко дни феновете на Селин Дион са загрижени и

...
От няколко дни феновете на Селин Дион са загрижени и
Коментари Харесай

Селин Дион принудена да си почива, анулира концертите


От няколко дни почитателите на Селин Дион са загрижени и се питат какво става с нея. Заради здравословното си положение певицата бе принудена да анулира последните си концерти в "Сизър палас" в Лас Вегас.

Още при започване на седмицата тя даде обещание скоро да се завърне на сцената. Но още веднъж почитателите и бяха разочаровани, откакто на страницата на Facebook прочетоха уточняващото известие: "АНУЛИРА съдебна експертиза СПЕКТАКЪЛЪТ ОТ ТАЗИ ВЕЧЕР. За страдание оповестяваме ви, че спектакълът на Селин от довечера е анулиран. Селин получи разпореждане от лекаря си да си почива".

За голямо страдание и срещу волята си певицата от Квебек трябваше да се откаже от театралните си прояви. Принципно тя би трябвало да излезе пред публиката на следващия ден вечер, в случай че се усеща по-добре.

Очаква се в неделя Селин Дион да уважи паметта на брачна половинка си Рене Анджели. Мениджърът на певицата и мъжът на живота й умря от рак на гърлото на 14 януари 2014 година по-късно Селин Дион се отдръпна за няколко седмици и изпадна в печал дружно с тримата си синове Рене Чарлз, Нелсън и Еди. Въпреки болката от загубата дивата съумя да се съвземе и направи две европейски турнета, след което се завърна на сцената в Лас Вегас.

Именно в Париж стартира да се шушука за любовна връзка сред нея и танцьора й Пепе Муньос. Но в изявление за "Gala" той съобщи, че двамата със Селин са доста положителни другари и, че доста са се забавлявали с тези клюки. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР