От няколко дни бившият мъж на русата Златка е в

...
От няколко дни бившият мъж на русата Златка е в
Коментари Харесай

Благо Джизъса показа луксозния палат в Азия

От няколко дни някогашният мъж на русата Златка е в родината, само че не стопира да демонстрира скъпите и екзотични места, само че които живее с новата си обич. Сред тях е фамозен бар на острова, за който Hotnews. към този момент писа, както и домът му, който той сподели за секунди за първи път.

Имотът е ситуиран измежду красива зеленина, само че висока ограда го пази от непознати погледи. Разкошният двор разполага освен с пространство, само че и с голям басейн, както и екзотична растителност.
`Благо

Говори се, че Джизъса ще заведе за първи път децата си от Христина Витанова и Златка Райкова в Бали, където живее с новата си млада другарка. Двамата се срещнали във фитнеса и пристрастеността посред им незабавно пламнала. Преди Великденските празници Благо провел сериозен диалог със Златка, с която се раздели напълно неотдавна, а тя също има нов мъж в живота си. За разлика от първата му брачна половинка, Райкова е била срещу пътешествието и най-много против концепцията спортистът да срещне сина им Благой-младши с новата си другарка.

Големите деца на Благой - Йоана и Давид, били извънредно разчувствани, че ще пътуват толкоз надалеч. Звездният баща побързал да им покаже фотоси от първокласната къща, в която живее, с частен басейн и ъгъл за забавление. Благой и новата му обичана давали към 2500 евро наем всеки месец, с цел да се любуват на разкош край брега на океана.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР