От няколко дни българските медии следят с огромен интерес и

...
От няколко дни българските медии следят с огромен интерес и
Коментари Харесай

Слави Трифонов: В тая държава от Султана до Султанка - все охранители

От няколко дни българските медии наблюдават с голям интерес и с голямо неспокойствие спасяването на блокираните в пещера тайландски деца. В това, несъмнено, нямаше да има нищо неприятно, в случай че в това време същите тези медии не бяха не запомнили българските деца. Това написа в своя Фейсбук профил Слави Трифонов в коментар по настоящи политически тематики.
" Майките на децата с увреждания у нас към този момент 40 дни стачкуват с палаткови лагери. Колкото повече се усилват палатковите лагери из цялата страна, толкоз повече понижава ползата на медиите към митинга на майките. По-удобно и елементарно е да се отразят тайландските деца. Там няма потребност да се пращат кореспонденти с камера и микрофон, няма потребност да се задават въпроси, всичко идва по международния видеообмен ", показва Слави.
" У нас всичко е тъкмо. Даже няма проблем, че заместник-социалният министър Султанка Петрова, която би трябвало да взема решение проблемите на хората с увреждания, се занимава с... охранителна активност. Бившата компания на Султанка, в този момент под ръководството на нейния брачен партньор и нейния шурей, пази нощем Партийния дом – бъдещия български Парламент. Въобще, в тая страна от Султана до Султанка – все охранители ", отбелязва телевизионният водещ.
" Национално представителните организации на хората с увреждания обаче нямат проблем с охранителя Султанка. Днес 11 от тези организации опазиха заместник-министъра от квотата на Вътрешна македонска революционна организация с преднамерено писмо, публикувано от пресцентъра на... Вътрешна македонска революционна организация. Явно управленията на част от тези организации не бранят единствено държавната политика на нищо правене в обществената сфера, само че бранят и частни партийни ползи. „ Субсидиите и европарите са ни скъпи “, това трябваше да напишат тези организации, в случай че желаеха да са почтени.
Има ли кой да попита какво вършат депутатите, като се изключи че честват рождени дни с торта със златна глазура, парламентарен звънец и 500-еврови банкноти? Работят ли по трите закона за хората с увреждания? Или пък незабавното приемане на лобистки закони и закони на Пеевски са с приоритет? Да не би пък да се чака завръщането на Цветан Цветанов от Конференцията на мозъчните тръстове във Вашингтон? А в този момент... Гледайте продължението на емисията със спасяването на тайландските деца ", приключва коментара си Слави Трифонов.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР