От няколко дни 400 киносалона на Апенините се пукат по

...
От няколко дни 400 киносалона на Апенините се пукат по
Коментари Харесай

Секс купоните на Берлускони станаха филм ВИДЕО

От няколко дни 400 киносалона на Апенините се пукат по шефовете от фенове поради най-новата лента на носителя на „ Оскар “ Паоло Сорентино. Няма метод, откакто филмът в две елементи със заглаве „ Онези “ и " Oнези 1 " нищи радикално прочулите се като „ бунга бунга “ секс-купони на някогашния министър председател на Италия, а в този момент водач на нейната десница Силвио Берлускони, написа НовиниБГ.

Образът му е пресътворен на екрана от надарения неаполитански артист Тони Сервило, който бе в основната роля и на към този момент паметната оскарска лента „ Великата хубост “. Тридеситината хубавици, които играят знойните хубавици от така наречен харем на експремиера, са незнайни до момента, само че сексапилни млади актриси и модели. В ролята на спрягания от години от прокуратурите в Италия за сутеньор на Берлускони бизнесмен от Бари Джанпаоло Тарантин се изявява нашумелият артист Рикардо Скамарчо. Втората брачна половинка на видния политик и предприемач Вероника Ларио, по чието време той вихри оргиите си, играе известната и у нас актриса Елена София Ричи.

Гримираният съвсем като Берлускони Тони Сервило се появява час след началото на кино лентата, пееки известна неаполитанска ария пред събраните около басейна във вилата му на остров Сардиния и напомпани с хапчета хубавици, след което те изпадат в възторг и са подготвени на всичко, написа " Монитор ". До този миг малко или доста, и с известни „ лирични и алегорични “ отклонения, разказът се върти към възхода на Серджо Мора от сутеньор до преференциален снабдител на Берлускони на живи секс-играчки.

Досущ като първообраза Джанпаоло Тарантин, Мора е напорист, безсъвестен и сластен млад състезател, който не се стопира пред нищо и употребява „ безкрайни пътеки “ от кокаин и реки от алкохол с цел да стигне до „ Онези “, до тези, от които зависят нещата. И до първия измежду първите, който по това време е за трети път министър-председател на Италия, и дава благо и драго за свежа женска плът. Успява, като в начинанието му оказва помощ Кира с прототип аверката на нашенката Мишел Бонев – Сабина Беган, която го вкарва в най-приближения кръг на Берлускони с помощта на неговия велможа стихотворец Сантино Рекия. Следват танци, яки смъркания, безсърдечен секс и... „ дъжд “ от змии, едрогърби камили и друга екзотична фауна, които се изсипват над маршируващите в центъра на Рим Серджо Мора и знойни хубавици, устремили се към заветното легло.

А същинският Силвио Берлускони разгласи, че лентата на Сорентино е „ политическа експанзия “ против него и натовари юристите си да я гледат деликатно и вероятно да дадат под съд режисьора за клюка. Той пък разгласи пред публицисти, че изобщо не е окарикатурил облика на експремиера, а го е показал подобен, какъвто е за голямото болшинство италианци. Тоест подобен, каквито бленуват да бъдат и те, персона, която има безчет прародители на Апенините от най-древни времена – богат и съумял човек, можещ да си разреши всичко.

Освен това Сорентино назова Берлускони „ Тореадор “, т.е. типаж, който по думите на Ърнест Хемингуей единствен на света е в положение да изживее личния си живот до край и както желае. Дали е тъкмо по този начин обаче ще се разбере чак на 10 май, когато ще бъде първата прожекция на втората част на кино лентата - " Онези 1 ".

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР