От Норихико Ширузу(Ройтерс) - Tesla понижи оценките за пробега на

...
От Норихико Ширузу(Ройтерс) - Tesla понижи оценките за пробега на
Коментари Харесай

Tesla понижава оценките за пробег, тъй като американските регулатори затягат правилата за тестване на превозни средства

От Норихико Ширузу

(Ройтерс) - Tesla намали оценките за пробега на шофиране в своята гама електрически транспортни средства като ново държавно управление на Съединени американски щати регламентът за тестване на транспортни средства влиза в действие за да се подсигурява, че производителите на коли тъкмо отразяват продуктивността в действителния свят.

Tesla исторически е издавала оценки за пробег, които надценяват това, което колите й могат да предложат, предизвиквайки необятно публикувани недоволства от клиенти, съгласно някои специалисти по автомобилни проби и следствие на Ройтерс предходната година.

Ройтерс заяви през юли, че автомобилният производител преди към десетилетие е инсталирал логаритъма, който управлява оценките на пробега в колите на Tesla, с цел да даде розови прогнози за това до каква степен притежателите могат да карат, преди да се наложи презареждане. Историята също по този начин откри, че автомобилният производител е основал скришен екип през 2022 година, с цел да потисне хиляди недоволства от полигони и д...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР