От неприятен мирис от апартамента на семейството съседите в многоетажния

...
От неприятен мирис от апартамента на семейството съседите в многоетажния
Коментари Харесай

Живяла с трупа заради пенсията: Пенсионерки изхвърли мумията на мъжа си на детска площадка

От противен аромат от жилището на фамилията съседите в многоетажния блок почнали да се оплакват още преди месеци. Възрастна жителка на съветския град Екатеринбург изхвърли на детска площадка мумията на своя брачен партньор, който е умрял преди няколко месеца.

По думите на очевидци, старицата, влачейки я върху халат, е издърпала мумията на улицата. Те допуснаха, че дамата е желала да го изхвърли на боклука, само че не ѝ стигнали силите. Съседите също описаха, че фамилията е злоупотребявало с алкохол. По думите им, пенсионерката толкоз доста се напивала, че излизала пред блока с обута в разнообразни обувки без да се усети, просила и била добра другарка с бездомните.
 Фото: © VK/Поля Нечаева

Отбелязва се още, че от противен аромат, приближаващ от жилището на пенсионерите, съседите почнали да се оплакват към преди два месеца, когато се и допуска, че мъжът е умрял. " Тя не е съобщила за кончината на мъжа си, тъй като, очевидно, е желала да му взима пенсията ", разкри локалната жителка Полина Нечаева.
От локалната полиция описаха, че на мястото на случая е пристигнала следствена група, откриват се събитията към случая, разпитват се очевидци. По предварителна информация, гибелта на пенсионера е настъпила по естествени аргументи.
Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР