От най-голямата групировка на организирани фенове на Милан “Курва Суд

...
От най-голямата групировка на организирани фенове на Милан “Курва Суд
Коментари Харесай

От “Курва Суд” също застанаха зад Малдини

От най-голямата формация на проведени почитатели на Милан “Курва Суд ” също не останаха безучастни и показаха поддръжката си към клубната легенда Паоло Малдини, който беше уволнен като шеф на “росонерите ”. Любопитното е, че великият бранител се скара точно с част от най-върлите тифози на миланския гранд, когато приключи футболната си кариера, само че наподобява, че последователите в действителност са му дали прошка.
 Куп звезди на Милан реагираха след раздялата с Малдини Куп звезди на Милан реагираха след раздялата с Малдини
“По отношение на събитията от последните няколко дни, бихме желали да изразим своята сърдечна признателност към Паоло за свършената работа през тези години. Възстановяването на взаимоотношенията ни, които бяха прекратени в деня на сбогуването му с футбола, беше несъмнено най-красивото събитие от пътуването ни дружно през последните няколко сезона, което разреши на Милан да си възвърне триумфите в Италия и да бъде конкурентоспособен в Европа.

Значителна част от тези достижения несъмнено би трябвало да бъдат приписани на Паоло и на неуморната му работа, която постоянно е била белязана от обичта му към нашите цветове. Едно уволняване в никакъв случай не би могло да изтрие историята на Паоло Малдини с “росонерите ”, като той беше популярен капитан на терена и пример на миланизъм за всички нас. Няма да се впуснем в елементи за решенията, направени от управлението, защото не ни е мястото да оценяваме работата на шефове, треньори и играчи. Ние ясно изразихме нашите мисли посредством транспарант по време на последния ни мач в шампионата ”, се споделя в изказване на “Курва Суд ” в Инстаграм.

Въпросният транспарант гласеше: “Измина още една година и е време за пазара. Клубе, ние желаеме скок в качеството ”.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР