От най-голямата борса за криптовалути по отчетени обеми на търговия

...
От най-голямата борса за криптовалути по отчетени обеми на търговия
Коментари Харесай

Най-голямата крипто борса в света ще обучава българи за блокчейн

От най-голямата борса за криптовалути по регистрирани размери на търговия Binance оповестиха, че провеждат уебинар в България, предопределен за изцяло начинаещи. В него от крипто борсата щее срещнат искащите с този нов тип инвестиция. Първото събитие ще се организира на 31 август.

" Търгуването с криптовалути става все по-популярно в последните години и даже се е трансформирало в главен приход на доста хора. Масово обаче към момента се следи съмнение към този вид вложения ", споделят от Binance.

От борсата за криптовалути декларират, че ще работат за възстановяване на крипто и блокчейн осведомеността в България, като обезпечат настояща и подробна информация за крипто пазара на наличен език. Според експертите неналичието на задоволително запаси на наличен български език е съществена част от казуса.

Проблемите на Binance

През юни 2021 година борсата  беше неразрешена от английския финансовия регулатор.Според органа Binance не е била упълномощена да прави бизнес в Обединеното кралство и активността й не е била контролирана. Забраната се отнасяше за сдружението Binance Markets Limited .
 Британският финансов регулатор забрани най-голямата борса за криптовалути Binance
Британският финансов регулатор забрани най-голямата борса за криптовалути Binance

Въпреки рестрикциите потребителите към момента имат право да употребяват уеб страницата за покупка и продажба на криптовалути

Регулаторният контролен орган издаде предизвестие за потребителите за Binance.com, като ги посъветва да бъдат внимателни във връзка с рекламите, обещаващи висока възвръщаемост на вложенията в криптоактив.

Това не беше първият път, в който Binance е била подлагана на надзор от регулаторите във връзка с световните си интервенции. Едно от предприятията на компанията в Съединени американски щати - Binance Holdings, също беше обект на следствие от Американската комисия по скъпи бумаги и тържища.
 Съединени американски щати започнаха следствие против Binance
Съединени американски щати проверяват най-голямата борса за търговия с криптовалути

Заради подозрения за пране на пари и данъчни закононарушения

Обучението на българите

Според Binance много от хората, които се занимават с крипто търговия у нас, се осведомят за протичащото се от задгранични страници. От крипто борсата  ще оферират услугите си, образованията си и осведомителните си материали на български език.

Друга стъпка, която Binance ще предприеме за обучаването на българите в крипто търговия е образуване на онлайн, присъствени събития и уъркшопове. Те ще са предопределени особено за българската аудитория и в композиция с безплатните просветителните запаси на Binance Academy.
 Капитализацията на крипто пазара пада още веднъж под $1 трилион
Капитализацията на крипто пазара пада още веднъж под $1 трилион

Биткойн и Ethereum се върнаха в низходяща позиция във вторник
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР