От Национлания клуб на привържениците на Левски настояха да получат

...
От Национлания клуб на привържениците на Левски настояха да получат
Коментари Харесай

НКП на Левски настоя за среща с ръководните органи на „Герена“

От Национлания клуб на последователите на Левски настояха да получат отговори от управлението и спортно-техническия щаб за бъдещето на „ синия “ надвековен клуб. Те свикаха среща за 1 април (събота), на която ще участват показали на над 80 фенски структури. НКП кани и упорства мощните фигури в управлението на 26-кратните първенци да бъдат на мястото на проведеното събитие.

Ето какво написаха от НКП на Левски:

„ Управителният съвет на Националния клуб на последователите на Левски взе решение да насочи покана към управителните и виновни фактори в нашия обичан Клуб, за среща с левскарите. Тези левскари, които непроменяемо и неуморно следват и поддържат тима по градове и игрища из цялата страна и чужбина. Тези, които са на всеки домашен мач, който се играе в нашия дом стадион „ Георги Аспарухов “. Каним и настояваме Президентът на Клуба Наско Сираков, Председателят на УС Даниел Боримиров, Изпълнителният шеф Ивайло Ивков, Старши треньорът Станимир Стоилов и притежателят на компанията Мило Борисов, която ръководи Левски да седнат на една маса и да отговорят на тежките въпроси за сегашното и бъдещето на вековния Клуб. На срещата са поканени представители на над 80 левскарски структури, фенклубове и групи от цялата страна и чужбина.

Срещата ще се организира на 01.04.2023 година от 12:00 часа, на адрес бул. Тодор Александров 23, кафето-клуб на „ Националния клуб на привършените на Левски “.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР