От Националния клуб на привържениците (НКП) на Левски се обърнаха

...
От Националния клуб на привържениците (НКП) на Левски се обърнаха
Коментари Харесай

НКП на Левски с ултиматум към Хубчев, искат да опрости 800 000 лева на клуба

От Националния клуб на последователите (НКП) на Левски се обърнаха с отворено писмо към Петър Хубчев. Феновете приканиха някогашния треньор на " сините " за размисъл върху това дали желае да бъде индивидът, който може да банкрутира тима, от който е тръгнал.

ОТВОРЕНО ПИСМО ДО ПЕТЪР ХУБЧЕВ:

Господин Хубчев,

Преди няколко дни посредством изпълнителният шеф на ПФК Левски Иво Ивков, левскарската общественост разбра,че са завършили договарянията с вашия юридически екип по отношение на финансовите ви взаимоотношения с клуба ни. Сините почитатели бяха неприятно сюрпризирани, че 800000 (осемстотин хиляди) български лв. би трябвало да ви бъдат изплатени. Същите сини почитатели обаче са наясно, че от дълго време сте си получилвсички заплати до момента в който бяхте настоящ треньор на Левски, а упоменатата колосална сума от близо един милион лв. ви се дължи за времето след напускането ви от поста в синия клуб. В правото си сте, тъй като не е вманиачен този, който яде баницата, а оня, който му я дава! Заслужавате поздравленияза метода по който сте си защитили ползите за сметка на Левски. Отлично сте се подсигурили, до момента в който си почивате някъде из Ловешкия Балкан, Гложене или край Банско, да получавате регулярно от клуба по няколко десетки хиляди лв.. Но ние левскарите прелестно разбираме, че индивидът, който е трябвало да пази ползите на клуба ни при воденето на договарянията за привличането ви и подписването на контракта се оказва, че на процедура е работил за вашите ползи, а не за тези на клуба.

От казаното от господин Ивков се разбра още и че сте отказали да водите с него последните договаряния. Отказали сте да говорите с Изпълнителния шеф на клуба! Защо ли? Може би, тъй като господин Ивков в качеството му на юрист,отстояващ ползите на клуба ни, не беше съумял да убеди Павел Колев в силата на своите правни причини!? Защо ли? А не е ли демонстративна форма на пренебрежение към клуба ни, нежеланието да разговаряте със настоящия изпълнителния шеф Ивков? Може би нямаше да ви бъде толкоз елементарно с човек, който същински пази ползите на Левски! Същият този клуб с помощта на който ви беше ви даден късмет на най-високото равнище в България да развиете гения си. Клубът с който станахте два пъти първенец на България. Клубът с който станахте три пъти притежател на Националната купа. Клубът, който ви направи народен играч. Клубът с чийто екип станахте Футболист № 2 на България през 1993 година Клубът, който ви трансформира във значима част от Четвъртите в света. Клубът, който ви обезпечи трансфер в Хамбургер. И клубът без който нямаше да станете немски жител и след това да употребявате паспорта на втората си татковина против ползите на Левски. На това господин Хубчев му се вика на български - храни куче да те лае!

Господин Хубчев, през 2014 година НКП Левски дружно с останалите фенски организацииподготвихаи проведоха грандиозно празненство в чест на вековния празник на нашия клуб. Вие бяхте определен да сте измежду най-заслужилите футболисти,поканени на Националния стадион за връчване на най-големите награди в стогодишната ни славна история. Вие тогава отказахте да бъдем дружно в онази паметна за всички левскари вечер. Пет години по-късно към този момент решихте, че сте се завърнали в родния дом. Явно единствено когато имате изгода сте от Левски!? Като наш треньор бяхте посрещнат с доста позитивизъм. Въпреки извънредно отрицателните резултати в нито един миг от наша страна не проявихме реваншизъм поради отказаната покана и поради дългогодишното ви равнодушие към синьото ви минало. Но бяхме впечатлени и въодушевени, когато при започване на май 2020 година шефът Павел Колевобяви, че всички от управлението и треньорския щаб ще си подадат оставките при поява на нов притежател на акциите на клуба. Но уви това се оказа единствено празно заричане.

Господин Хубчев, в този тежък от финансова позиция интервал за Левски, ние се надяваме, че ще се опитате да си припомните какво ви е дал синия клуб, какъв дял има за развиването даже на персоналния ви живот. Надяваме се,че ще си спомните за всички левскари, които събираха левчетата, с цел да го има нашия и " вашия " клуб и с цел да продължите да работите. Рано или късно всички играчи и треньори си получихте заплатите с помощта на нас почитателите. За левскарите останаха единствено загубите и отрицателните страсти. Има метод да се покажете като признателен и доблестен човек. Благодарността е знак за благородна душа. Ако е прекомерно непостижимо за вас да намалите изискуемата и извоювана от вас по правосъден ред сума, най-малко да не притискате грубо клуба в този извънредно тежък миг. Едва ли ще желаете да останете в историята като индивидът, довел Левски до банкрут и прекъсване на съществуването му. Помислете си деликатно дали сте подготвен да поемете тази безконечна виновност. Греховете Хубчев ни връхлитат, когато минимум го чакаме!

Господин Хубчев, ще изчакаме десетина дни,за да имате задоволително време за размисъл. След което ще продължим с апелите към вашата съвест и възприятие за чест.

НКП ЛЕВСКИ
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР