От наш достоверен източник знаем, че се оказва, че през

...
От наш достоверен източник знаем, че се оказва, че през
Коментари Харесай

Банка в България пере пари на руски олигарси

От наш меродавен източник знаем, че се оказва, че през една българска банка минават огромни парични преводи по отношение на Русия. Тоест – перат се пари от покупко-продажби на руски олигарси посредством преводи към страна от Европейски Съюз. Не става дума за банка с български притежател.

Това сподели депутатът от ГЕРБ Делян Добрев пред Нова телевизия.

Този законопроект би трябвало да бъде признат по най-бързия метод, по този начин тази банка няма да има опция да прави такива преводи. Още в сряда ще задвижим тематиката в Народно събрание, до 2-3 седмици този законопроект може да бъде реалност, добави Добрев.

Не виждам по какъв начин Политическа партия няма да ни поддържат с първи мандат в случай, че сътрудниците им оферират да имаме споделена отговорност в един кабинет – половината министерства да са наши, половината техни. Взаимно да се направляваме. Предлагаме им да вземат участие във властта заслужено въз основата на мандатите. План „ Б “ за страната е съставяне на кабинет с трети мандат, тъй като никой не желае да поддържа Политическа партия с втория, акцентира той.

Според него инфлацията е над 27-28% откогато ръководят Петков и Василев още като служебни министри.

Политическа партия се държат като дребни деца, сякаш имаме едни и същи полезности. Симулират опит да създадат държавно управление и по този начин се слагат в изолираност, като че ли всички би трябвало да извършват техните прищявки. 12 милиарда дупка страната в никакъв случай не е имала в бюджета. Не виждам за какво кабинетът да е за 6 месеца или за година, едно държавно управление би трябвало да издържи цялостен мандат. За година не можем да оправим единствено дефицитите, съобщи Добрев.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР