От НАСА твърдят, че много наблюдения на НЛО може никога

...
От НАСА твърдят, че много наблюдения на НЛО може никога
Коментари Харесай

НАСА показа кадри на непознато сферично кълбо, „което може би никога няма да бъде обяснено“

От НАСА настояват, че доста наблюдения на НЛО може в никакъв случай да не бъдат изцяло обяснени – в това число едно необичайно кълбо, видяно над Близкия изток през 2022 година

Американската галактическа организация събра специфичен екип от специалисти от многочислени области, в това число физика и астробиология, с цел да изследва неидентифицираните аномални феномени (UAP), като отчетът би трябвало да бъде направен до седмици. 

Можете да видите фрагменти на сферичното НЛО тук:

Подобно на по-широко потребления термин „ НЛО “, UAP се дефинират като наблюдения, „ които не могат да бъдат разпознати като самолети или известни естествени феномени “.

Екипът съобщи, че всеки месец се следят към 50 до 100 такива случаи, само че единствено два до три % от тях са „ евентуално аномални “.

Ръководителят на екипа на НАСА Дейвид Спергел приказва по време на конференция този месец, където съобщи, че „ доста от тези събития са търговски самолети, цивилен и военни безпилотни летателни апарати, метеорологични и проучвателен балони, (или) йоносферни явления„.

Продължи да твърди, че актуалните данни са „ незадоволителни, с цел да се дават безапелационни доказателства за естеството и произхода “ на всички случаи. И даже когато събирането на данни се усъвършенства, той акцентира, че „ няма гаранция, че всички наблюдения ще бъдат обяснени„. 

Шон Къркпатрик, шеф на Службата за разрешаване на аномалии, основана от Министерството на защитата на Съединени американски щати, съобщи, че огромна част от докладваните НЛО са съсредоточени върху сфери или кълба, които са бели, сребристи или с железен цвят като цяло.

Могат да се движат със скорост до 1522 км/ч, известна като Мах 2.

Споделяйки фрагментите нагоре, Къркпатрик съобщи, че кълбото, видяно над Близкия изток, е действително, само че „ не съставлява опасност за сигурността на полетите„.

Това е характерен образец за нещо, което виждаме най-често. Виждаме ги на всички места по света и ги виждаме да вършат доста забавни забележими маневри. Този особено обаче, мога да отбележа, не показва никакви загадъчни механически благоприятни условия и не съставлява опасност за сигурността на полетите.

Той обаче не можа да изясни какво тъкмо гледаме.

Необходими са повече данни, преди да се създадат съответни изводи.

Все още го преглеждаме, само че не разполагам с други данни с изключение на тези, тъй че опцията да стигнем до някакво умозаключение ще отнеме известно време, до момента в който не получим по-добри данни за сходни обекти.

Спергел приключи с обобщението е, че единственото несъмнено нещо е потребността от висококачествена информация. 

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР