От Наполи са поискали двубоят за Суперкупата на Италия с

...
От Наполи са поискали двубоят за Суперкупата на Италия с
Коментари Харесай

Наполи отново бе напът да провали мач с Ювентус

От Наполи са поискали дуелът за Суперкупата на Италия с Ювентус да бъде отсрочен.

Президентът на неаполитанците Аурелио де Лаурентис се базира на натоварения график и неналичието на фенове на трибуните. Искането обаче бе отхвърлено и финалът ще се състои по график на 20 януари в град Реджо нел Емилия на родния стадион Сасуоло, написа Football Italia.

Припомняме, че по-рано конфликтът от третия кръг на Серия А сред тимовете бе отсрочен. Наполи не дойде в Торино на 4 октомври, базирайки се на обстоятелството, че локалната здравна власт им е забранила да напущат града заради случаи на ковид в клуба.

Серия А и италианската футболна федерация взеха решение, че неаполитанците не се придържат към строги медицински протоколи и присъдиха на тима служебна загуба. На 22 декември обаче жалбата на беше преразгледана на по-горна инстанция и три точки от актива на Юве бяха отнети. Все още обаче няма нова дата за осъществяване на срещата.
function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР