От Наполи планират да монтират два гигантски екрана на стадион

...
От Наполи планират да монтират два гигантски екрана на стадион
Коментари Харесай

Наполи монтира два екрана на Диего Марадона за гостуването на Удинезе

От Наполи възнамеряват да инсталират два великански екрана на стадион " Диего Марадона " за мача с Удинезе, както и по два по-малки екрана във всеки бранш. Това разгласи президентът на клуба Аурелио Де Лаурентис, откакто стана ясно, че мачът Удинезе - Наполи няма да бъде преместван и ще остане по стратегия в четвъртък от 21:45 часа.

" В неделя се бяхме приготвили за празник. Бяхме подготвени да слезем на терена с Паоло Сорентино, само че трябваше да отложим. Така ми пристигна на ум, че болести рестриктивните мерки на тифозите, които могат да пътуват при посещение, ще разположим два гигански екрана на " Марадона ", както и още осем по-малки екрана - по два за всеки бранш. Входът за стадиона ще е за символичните 5 евро, всичко ще бъде щедрост. Властите ни дадоха позволение. Празникът, който предвиждахме в неделя, ще се състои след срещата с Фиорентина. Ще има и 1800 наши последователи за мача в Удине ", сподели президентът.

" Нашият цикъл на победи към този момент стартира преди време. Но непостоянството ни наказваше. Няколко пъти завършихме втори, а можеше да бъдем първи ", счита той.

" Кога ще се върнем от Удине? Това си е наша работа. Ще пристигнем петък в късната заран. Трябва да организираме завръщането. С Ди Лоренцо пихме кафе в хотела. Той е необикновен капитан с извънредно образование. Защо не приказвах след мача в неделя? На горещо не трябва да се приказва в никакъв случай, могат да се причинят вреди ", добави Де Лаурентис.

" Ентусиазмът ми е голям. Миналия месец май споделих, че желая да печеля купата и вядах комплициране в очите на тези, които ме слушаха. Това е прекрасен филм, повсеместен. Да виждам ентусиазма по улиците ме изпълнва с горделивост ", приключи Аурелио Де Лаурентис./ БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР