От началото на тези седмица станахме свидетели на поредица от

...
От началото на тези седмица станахме свидетели на поредица от
Коментари Харесай

Ще бъдат ли разкрити извършителите на поредицата от дръзки грабежи?


От началото на тези седмица станахме очевидци на поредност от дръзки грабежи. Неизвестни в понеделник. Две дни по-късно от инкасо автомобил във Враца. А няколко часа по-късно нападатели с противогази на ресторант в центъра на София и си потеглиха с тротинетки. Общото сред всички тези случаи е, че арестувани няма.

Мисля, че тези причинители ще бъдат разкрити, защото няма сериозна организираност при тези закононарушения, разяснява в предаването „ Тази заран “ някогашният шеф на Столична дирекция на вътрешните работи Валери Йорданов.

По думите му в тази ситуация с инкасо автомобила е доста чудноват фактът, че той е оставен без контрол с толкоз огромна сума пари. Често и сигналите към полицията при обири и грабежи на инкасо коли закъсняват, добави той.

„ При такива случаи едната от версиите постоянно е информация от вътрешната страна – по повод придвижването на сходен автомобил, метода на защита, състав на охранителите. Не можем да изключим и друга версия – за едно авансово наблюдаване, проучване на маршрута, наблюдаване на охранителите “, посочи Йорданов.

Относно обира на ресторант в центъра на София той разяснява, че може да има вътрешна информация, само че има и подценяване на обстановката – оставени са две дами да броят огромна сума.

Гледайте целия диалог във видеото!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР