От началото на тази година начело на Информационна агенция БГНЕС

...
От началото на тази година начело на Информационна агенция БГНЕС
Коментари Харесай

Поколението БГНЕС поема ръководството на агенцията


От началото на тази година отпред на Информационна организация БГНЕС застават публицисти, които построиха кариерата си в БГНЕС и минаха всички стъпала в йерархията до управителните постове.

[b]От през днешния ден основен редактор на медията е Георги Пашкулев[/b], който има 13 години стаж в БГНЕС. Той стартира кариерата си в БГНЕС като редактор, в продължение на няколко години е началник на отдел „ Международни вести ”, а по-късно и първи зам.-главен редактор.

[b]Заместник-главен редактор е Цветана Арангелова[/b], която работи в БГНЕС от 2009 година Тя се причисли към екипа на БГНЕС като редактор в отдел „ Вътрешна информация ”, а от 2013 година досега оглавява отдела.

[b]Гергана Костадинова е отпред на първата частна Фото-агенция в България от самото й основаване през 2004 г.[/b]

[b]Яница Бърнева, която е дълготраен редактор във „ Вътрешна информация ”, застава отпред на отдела[/b] и поема координацията на кореспондентите, работещи за БГНЕС в цялата страна.

Всички те благодарят на досегашния основен редактор на БГНЕС Пламен Йотински, че им е разрешил да се развиват професионално, който от тук нататък ще управлява аналитичния и интернационален отдел на медията.

БГНЕС е най-голямата частна новинарска организация в България. Основана през 2001 година, тя комбинира в себе си три организации, които оферират вести, фотоси и видео.

Към днешна дата архивът на БГНЕС наброява близо 1,8 млн. вести, 6 млн. фотоси и над 70 хиляди видеа.

[b]През 2017 година Съюзът на българските публицисти /СБЖ/ награди БГНЕС с премията Информационна организация на годината.[/b]

БГНЕС е 100% благосъстоятелност на семейство Нешкови и носи името на Темелко Нешков, който прекарва 12 години в разнообразни югославски затвори и се бори за независимостта на Македония, както и за правата на българите, живеещи във към този момент някогашна Югославия.

Агенцията е в непрестанен, денонощен режим на работа. За новините от чужбина се употребяват цялостните пакети на международните организации Франс прес, Ройтерс, ТАСС и ДПА.

Абонати на БГНЕС са всички централни и районни издания, десетки радиостанции от София и страната, малките екрани, задгранични посолства в София, български дипломатически представителства в чужбина, непознати осведомителни организации, банкови и финансови и институции. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР