От началото на седмицата лидерите на БСП и особено Корнелия

...
От началото на седмицата лидерите на БСП и особено Корнелия
Коментари Харесай

„Социализъм XXI век“ към НС на БСП: Не позволявайте имената ви да се покрият с позор!

От началото на седмицата водачите на Българска социалистическа партия и изключително Корнелия Нинова за следващ път откриха безпринципна и нечистоплътна словесна офанзива против президента и вицепрезидента. Поводът е назначението на служебно държавно управление, само че повода е друга – боязън от възможните разкрития на кабинета за завещаното му завещание, в това число и за нарушавания на закона и злоупотреби със служебното състояние на висши сановници от проваленото ръководещо болшинство.

В обществените послания се прокарва внушението, че държавното управление е „ анти-БСП “, тъй като цели да уязви и унизи Нинова. Ерго, Българска социалистическа партия – това е Нинова и без Нинова няма Българска социалистическа партия. Това не просто не е правилно, то е подмолно към партия, която преди малко отпразнува 131-ния си рожден ден и множеството от хората в Българска социалистическа партия членуват в нея преди Нинова да е била родена. Откритата война против служебния кабинет е следващо оправдание за следващата изборна загуба.

Под пластовете на дребнавите и заядливи офанзиви против президента се внушава и нещо друго – че не може социалисти да вземат участие в ръководството на страната, в случай че не са получили утвърждението на Нинова, както не може да бъдат уволнявани от държавното управление, в случай че се употребяват с нейното снизхождение. Подтекстът е готвената противоуставна кавга с тримата членове на Народно събрание на Българска социалистическа партия, които одобриха назначения за министри, а може би освен с тях.

Уважаеми членове на Народно събрание на Българска социалистическа партия! Време е да дадете отпор на групата, окупирала управлението на партията в името на персоналните си ползи. Не позволявайте имената ви да се покрият с срам поради ваше съучастничество в приключването на Българска социалистическа партия като водеща политическа мощ.
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР