От началото на руската инвазия в Украйна досега най-голямата видеоплатформа

...
От началото на руската инвазия в Украйна досега най-голямата видеоплатформа
Коментари Харесай

YouTube е свалил 70 000 видеа и 9000 канала, отричащи руската инвазия

От началото на съветската инвазия в Украйна до момента най-голямата видеоплатформа YouTube е свалила над 70 000 клипа, свързани с спора, заяви английския в. " Гардиън ".

Причината - те са нарушавали изискванията за наличие във връзка с огромни събития с принуждение, които не разрешават на основателите на клипове да отхвърлят или омаловажават нашествието. В болшинството от тези видеа нашествието е наричана " освободителна задача " или " специфична интервенция ".

Това е същата политика, която не разрешава отричането на Холокоста в YouTube, изяснява Нийл Моухън, началник на продуктовата дирекция на платформата.

Според тях поради тази акция има и сериозен растеж на хората в Украйна, Полша и Русия, които гледат " авторитетно " наличие за спора.

Въпреки рестриктивните мерки от страна на Русия, YouTube към момента е най-ползваната платформа в страната, с над 90 млн. консуматори. Блокирането на държавни канали като RT и " Спутник " също спомогна за това да се ограничи пропагандата на московския деспот.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР