От началото на предизборната кампания до 15 часа, 11 юли,

...
От началото на предизборната кампания до 15 часа, 11 юли,
Коментари Харесай

До момента няма сигнали за сериозни нарушения на обществения ред във връзка с изборния процес

От началото на предизборната акция до 15 часа, 11 юли, в Министерство на вътрешните работи са получени общо 982 сигнала за нарушение на изборното законодателство и политическите права на жителите. Спрямо данните към същия час на постоянните парламентарни избори на 4 април се регистрира нарастване от 83% на записаните сигнали. Това инфомират от полицията.

Съставени са 9936 предупредителни протокола - нарастване от 539% на идентично формираните протоколи по отношение на данните към 4 април.

За интервала от 06.07.2021 година до 14.00 ч. на 11.07.2021 година (вкл.) в Дирекция „ Български документи за идентичност “ и в звената им в Столична дирекция на вътрешните работи и ОДМВР са издадени общо 1137 удостоверения. Само през днешния ден досега са издадени общо 180 удостоверения.

Оперативната конюнктура в зоните за отговорност на Граничен контролно-пропусквателен пункт е естествена. На Граничен контролно-пропусквателен пункт Капитан Андреево, Граничен контролно-пропусквателен пункт Лесово и Граничен контролно-пропусквателен пункт Калотина на българо-сръбската граница има натоварен трафик на леки коли на излаз от страната. Въведен е член 9 от Регламент Европейски Съюз 2016/399 за осъществяване на облекчени гранични инспекции.

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР