От началото на новия век Левски не е имал толкова

...
От началото на новия век Левски не е имал толкова
Коментари Харесай

Левски отдавна не е имал толкова ефективно трио в атака

От началото на новия век Левски не е имал толкоз дейно трио в офанзива, в случай че се гледат мачовете на " сините " до 21 октомври, сочи статистика на " Меридиан Мач ".

До този миг Найджъл Робърта, Паулиньо и Станислав Иванов имат на сметката си общо 17 гола. През 2010 година когато на " Герена " бе Гарра Дембеле, попаденията също бяха толкоз. Французинът обаче имаше на сметката си 13, а останалите в офанзивата общо - 4.

В момента Робърта и Стаси са с по 6, а Паулиньо има 5. И в други сезони индикаторите са били близки, само че пък са влизали в графата - срамни. Става въпрос за по 3, както бе през 2016 година. Тогава по толкоз бяха вкарали Краев, Адениджи и Аниете. Да не приказваме за есента на 2015 година, когато почитателите се радваха и на 1 гол от страна на хората, които трябваше да вземат решение мачовете.

През предишното състезание Костов, Мариани и Кабрал съумяха да вкарат общо 14 гола. От тях обаче 8 бяха дело на Костов. Дори и в шампионските сезони " сините " не са имали толкоз дейно шампионско трио. Тогава головете бяха разпръснати сред значителен брой играчи. /topsport.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР