От началото на нахлуването в Украйна Русия вече е изстреляла

...
От началото на нахлуването в Украйна Русия вече е изстреляла
Коментари Харесай

Пентагона: Близо 100% от струпаните руски сили вече са на украинска територия

От началото на нахлуването в Украйна Русия към този момент е изстреляла над 625 ракети и е задействала съвсем цялата си войска и въоръжения, които бяха струпани край украинските граници преди започването на войната, сочи информация на Пентагона, представена от CNN.

По думите на почитан представител на американското Министерство на защитата, към този момент " съвсем 100% " от авансово плануванаъа бойна мощност, разгърната на границата сред Украйна и Беларус, към този момент е на украинска територия.

Тази заран се съобщаваше за 600 изстреляни против Украйна ракети и за употребявани 95% от насъбраните п границите запаси.

По данни на украинската страна, за непълни 11 дни на опозиция Въоръжените сили на Украйна са обезвредили до 46 хиляди съветски военни - става дума за убити и пленени.

Днес се организираха третите договаряния сред съветската и украинската делегация - те завършиха след близо три часа, още веднъж без значими резултати.
 И третите договаряния без забележителна крачка
И третите договаряния без забележителна крачка

Малки позитивни стъпки за филантропичните коридори

По-рано през днешния ден Москва разгласи, че ще отвори филантропични коридори за евакуация на цивилни от няколко украински града, само че единствено в Русия или Беларус. Киев дефинира това като аморално, а френският президент Еманюел Макрон упрекна съветския си сътрудник Владимир Путин в двуличие и цинизъм.

Въпреки че за през днешния ден беше оповестено, че ще бъде въведено краткотрайно преустановяване на огъня в оспорваните градове, след това стана ясно, че
 Макрон се ядоса на цинизма и лицемерието на Путин за евакуацията от Украйна
Макрон се ядоса на цинизма и лицемерието на Путин за евакуацията от Украйна

Френският президент се възмути от филантропичните коридори, водещи единствено към Русия и Беларус
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР