От началото на годината станахме свидетели на вълнуващата клубна програма

...
От началото на годината станахме свидетели на вълнуващата клубна програма
Коментари Харесай

YALTA CLUB кани Loco Dice, Yaya и Illyus & Barrientos в една вечер

От началото на годината станахме очевидци на вълнуващата клубна стратегия на YALTA CLUB, която съвсем ежеседмично радва публиката с качествена селекция на актьори. Следващата седмица на 17 май следва следващото празненство с присъединяване на шест диджея в двете зали. В Room 1 ще се забавляваме дружно с създателя на Desolat, Loco Dice, с един от актьори на именития лейбъл, Yaya, и с резидента на клуба, Liubo Ursiny. По същото време в Room 2 ще чуем най-хубавото от актуалната хаус музика с английското дуо Illyus & Barrientos, които ще се качат зад пулта незабавно след Juan Alvarez.

Eдна от най-ярките звезди на международната клубна сцена се завръща за петъчното празненство в YALTA CLUB, с цел да ни напомни възприятието да се изгубиш на дансинга. За последно видяхме Loco Dice в София по време на миналогодишния Solar Easter дружно с Jamie Jones и още куп международни имена. Собственикът на лейбъла Desolat и резидент на топ клубове в Ибиза като DC-10 (Circoloco) и Ushuaïa (Used&Abused) постоянно съумява да води тълпата към непредвидени места с непознаваща граници музика и нюх за рефлектиращата и атмосфера.



На 17 май той идва с един от артистите на Desolat, a точно Yaya. Младият диджей от Италия сграбчва вниманието на Loco Dice с едно от частите си (Fresca de l`Agua). Малко по-късно през 2009 година той става част от фамилията на Desolat, което го води до клубове по целия свят като Fabric, Watergate, Cocoricò и доста други. Yaya e и извънредно работлив продуцент, като в последните години траковете му се издават от лейбъли като Cadenza, Be As One и Kina Music. Mладият гений, въодушевен от афро-латино звуците от 70-те в родния си град, ще чуем в Room 1 на YALTA CLUB.



В Room 2 ни следва да забележим за първи път настоящото английско дуо Illyus & Barrientos. Момчетата имат друг генезис - Barrientos е роден в Америкa, а родителите му са от Чили, до момента в който Illyus израства във Франкфурт откакто е роден в Гласгоу. Въпреки това, ориста ги среща на дансинга през 2014 година и двамата стартират да споделят любовта си към модерната хаус музика, която оттогава ги тласка към зашеметяващи равнища на международната сцена. С убийствени релийзи като Shout, So Serious и M.E.A за Toolroom Records и класираните в Beatport части за Defected Records, Illyus & Barrientos закрепиха статуса си на най-търсените диджеи и продуценти във Англия. Графикът им за 2019 година към този момент е препълен с гигове от Москва до Бангкок и,разбира се, с гостуването им в YALTA CLUB на 17 май.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР