От МВР с нови подробности за мъжа, задържан за серия

...
От МВР с нови подробности за мъжа, задържан за серия
Коментари Харесай

Софиянец е автокрадецът, вилнял в Пловдив. Откраднал четири коли

От Министерство на вътрешните работи с нови детайлности за мъжа, арестуван за серия от автокражби в Пловдив.

Активното следствие на чиновници от отдел „ Криминална полиция ” и Трето районно управление (на МВР) стартирало по отношение на постъпили сигнали за четири откраднати леки коли през последните два месеца на територията на регион „ Северен ” в Пловдив.

Според първичните данни обекти на похищенията станали „ Ауди Q7 ”, „ Порше Кайен ” и два „ Фолксваген ”-а, а общото в случаите бил идентичният почерк на причинителя - до момента в който колите са оставени от водачите за малко без контрол с включени мотори. В процеса на работата са извършени голям брой оперативни дейности, а информацията за търсените коли е подадена до всички подразделения на Министерство на вътрешните работи.

Така, в землището на село край Дупница е намерено изоставено „ Порше ”-то, а в пазарджишкия сектор на автомагистралата - и „ Ауди ”-то. След акуратен разбор на събраните доказателства и с помощта на положителната съгласуваност и взаимоотношение с сътрудниците им от Пазарджик, тази заран е арестуван създателят на незаконните отнемания.

Той е 35-годишен столичанин, живеещ на квартира в Пловдив. На правилото на териториалната подсъдност мъжът е притеглен като обвинен за откраднатото „ Ауди ” от Районна прокуратура – Пазарджик. Работата по търсене на останалите два автомобила и определяне съпричастността на арестувания към други сходни незаконни действия продължава.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР