От МВР разпространиха кадри от вчера вечерта, които показват отвеждането

...
От МВР разпространиха кадри от вчера вечерта, които показват отвеждането
Коментари Харесай

МВР за задържането на Борисов: Наблюдаващият прокурор е поискал среща с разследващите полицаи

От Министерство на вътрешните работи разпространиха фрагменти от през вчерашния ден вечерта, които демонстрират отвеждането на водача на ГЕРБ Бойко Борисов, някогашния финансов министър Владислав Горанов и някогашния пиар на държавното управление Севделина Арнаудова в Групово дело „ Национална полиция “, оповестяват от bTV. Лицата на арестуваните са замазани.
" Акцията е планувана и извършена не за показност на дейностите на чиновниците на Министерство на вътрешните работи, а в осъществяване на законовите полицейски отговорности ", акцентират от ведомството В хода на полицейската акция са осъществени претърсвания и изземвания на три адреса. За период до 24 часа в полицията са арестувани три лица, които преди този момент са минали през медицински обзор в Медицинския институт на Министерство на вътрешните работи. При в началото постъпилата информация е имало съмнение, че част от дейностите биха могли да бъдат свързани с някои от 120-те случая, по които работи европейската прокуратура “, пишат от ведомството.
Към 16 часа наблюдаващият прокурор е изискал среща с проверяващите служители на реда и „ полицейското задържане на трите лица ще бъде прекъснато, в случай че прокуратурата не постанови прокурорско задържане за период до 72 часа “.






Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР