От МВР разпространиха днес кадри и видео, направен по време

...
От МВР разпространиха днес кадри и видео, направен по време
Коментари Харесай

МВР показа несметните богатства и оръжеен арсенал от дома на Баневи

От Министерство на вътрешните работи разпространиха през днешния ден фрагменти и видео, изработен по време на обиска в дома на олигарсите Николай и Евгения Баневи. 

Наблюдаващият прокурор Мария Дойчева изясни, че Баневи са упрекнати са за заграбване и данъчни закононарушения. Присвоени са над 1,5 млн. лв., а вредата за бюджета е над половин милион. Работата по схемите за заграбване ще продължи, сподели Дойчева, предава Блиц.

Преди „ Полимери “ по сходна скица е източено и нарязано на скрап дружество в Троян, както и цех в Костенец, който обаче не е нарязан, а продаден на КТБ, изясни прокурор Дойчева. 

" В Специализираната прокуратура е формирано досъдебно произвеждане по отношение на активността на приватизиран цех.  Извършени са процесуално следствени дейности на адреси в София и страната. В хода на следствието са конфискувани документи, следва разбор на събраните доказателства. Към наказателна отговорност са привлечени двама, повдигнати са им обвинявания за данъчни и финансови закононарушения и пране на пари ", се споделя в формалното известие, публикувано през днешния ден. 



 

 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР