От МВР пуснаха запис от камера, на който се вижда

...
От МВР пуснаха запис от камера, на който се вижда
Коментари Харесай

Журналист вади пистолет при скандал за паркиране в София

От Министерство на вътрешните работи пуснаха запис от камера, на който се вижда по какъв начин журналистът насочва револвер против невъоръжен човек.

Случка пред зоомагазин в столичния кв. “Хаджи Димитър ”

Полицаи от Пето районно ръководство задържаха поради скандал за паркиране Димитър Стоянов, който от няколко години се афишира за публицист от разнообразни уеб сайтове, написа Trud News.

Вместо да носи писалка или микрофон, Митко върви запасан със легален револвер. Арестуван е тъкмо за това, че е извадил огнестрелно оръжие и е заплашил да гръмне човек, с който са имали разнообразни отзиви по какъв начин се стопира пред зоомагазин в квартал „ Хаджи Димитър “.

Министерство на вътрешните работи даже пусна запис от охранителна камера, на който ясно се вижда „ неизбежната защита “ на журналиста против конкурент с голи ръце. Самият Стоянов написа във фейсбук, че той и брачната половинка му били атакуван неоснователно преди този момент.

Разправията станала към 18,30 ч в понеделник, когато Стоянов и жена му спрели с автомобил, с цел да купят храна за двете им кучета и се скарали с различен водач, който бил чиновник на Национална агенция за приходите.

Днес следобяд в Софийския областен съд бе гледано искане на отбраната на Стоянов против 24-часовото му задържане по Закона за Министерство на вътрешните работи. Според съда заповедта за задържането му е законна, само че го освободи от ареста.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР